• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

 

Wijnproeverij op locatie met vrienden of relaties

Ga met elkaar op zoek naar het authentieke verhaal achter de wijnen

Wijnproeverijen voor bedrijven of vrienden

Heb je binnenkort een bedrijfsevent of familiefeest? Neem ze mee op wijnreis! Artisan Wines verzorgt al wijnproeverijen op locatie vanaf 15 personen. Daarbij maakt Artisan Wines onderscheid in twee soorten wijnproeverijen: masterclass wijn proeven en wijn-spijsevents/ netwerkborrel.

Inhoud wijnproeverij

Na afloop van de proeverij heb je niet alleen een helder beeld van de wijnmarkt in het algemeen, maar heb je ook meer inzage gekregen hoe je een wijn moet proeven/beoordelen en combineren met eten. Last but not least ontdek je hoe authentieke, ambachtelijke wijnen zich in smaak onderscheiden van commerciële wijnen.

Aankomende evenementen

Bekijk alle evenementen

Wijnproeverij met kwaliteit

Artisan Wines kiest heel bewust voor kwaliteit. Dat blijkt niet alleen uit de wijnen zelf en de awards die wij ontvangen, maar ook uit de wijze waarop wij onze wijnproeverijen verzorgen. Wij besteden bijvoorbeeld veel aandacht aan de kwaliteit van het glaswerk en al onze proeverij worden daarom verzorgt met glazen van Spiegelau. Hierdoor kunt u des te beter de aroma’s en smaken van onze wijnen beoordelen op zuiverheid en diversiteit.

Wijnproeverij met passie

Doordat wij al onze wijnen rechtstreeks importeren en al onze wijnhuizen persoonlijk hebben bezocht, zijn wij des te beter in staat de passie en achtergronden met u te delen. Wilt u meer informatie omtrent prijzen en mogelijkheden, maar dan gebruik van onderstaand contactformulier, stuur een e-mail naar info@artisanwines.nl of bel naar 06 48547251/ 06 22792907

Referenties

Contact opnemen