• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 85

Online wijnproeverij

met vrienden of collega's

Ga met elkaar op zoek naar het authentieke verhaal achter de wijnen

Online wijnproeverij voor bedrijven of vrienden

Neem je vrienden of collega’s mee op wijnreis en reserveer een online wijnproeverij van Artisan Wines. Wij vertellen je graag meer over het verhaal achter de wijnen en hoe je een wijn moet proeven en beoordelen. Een online wijnproeverij voor groepen is al mogelijk vanaf 20 personen.

Hoe werkt een online wijnproeverij?

Bij een online wijnproeverij sturen wij de deelnemers 5-6 verschillende wijnen in kleine flesjes toe, eventueel voorzien van smaakvolle, bijpassende snacks: Franse kaas, Franse droge worst, nootjes, groentesnacks, etc. Dit pakketje wordt voorzien van een proefformulier en een zogeheten aromawiel. Dit laatste helpt om bepaalde aroma’s te ontdekken in de wijn.

Online wijnproeverij met live salonmuziek
Indien de proeverij op vrijdagavond plaatsvindt, kunnen wij desgewenst ook bijpassende (frivole) salonmuziek organiseren, live verzorgd door een pianiste en celliste. Daarbij is ook een duidelijke link met de wijnen. Dus een Frans muziekstuk bij een Franse wijn, een Duits muziekstuk bij een Duitse wijn etc. Dit maakt het niet alleen heel afwisselend, maar vooral ook heel gezellig. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent prijzen en mogelijkheden, stuur dan een e-mail naar info@artisanwines.nl of bel naar 06 48547251.

Contact opnemen

Referenties wijnproeverij Artisan Wines

Inmiddels heeft Artisan Wines voor diverse toonaangevende bedrijven een wijnproeverij mogen verzorgen, zoals: