• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 85

Aanbiedingen

Rosé Veneto (Gardameer)

Proefdoosje Rosé uit Veneto (Gardameer)
Bardolino Chiaretto van Menegotti is een heerlijke terrasrosé uit de regio rond het Gardameer (Veneto). Winnaar Proefschrift Wijnconcours 2022!

5 + 1 gratis! = bijna 17 % korting !

€ 59.75

Bekijk deze aanbieding

Petite Selve rouge STERWIJN 9+ Grote Hamersma

Natuurwijnen hebben de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Steeds meer jonge wijnmakers kiezen ervoor geen pesticiden noch insecticiden te gebruiken in de wijngaard, wijnen spontaan te laten vergisten en minimaal of geen sulfiet toe te voegen. Dat kan resulteren in zeer zuivere, authentieke wijnen, maar het brengt niet zelden ook risico’s met zich mee. Goed vakmanschap en een goede hygiëne zijn dan ook een eerste vereiste. Dat treffen we aan bij Benoît Chazallon, natuurwijnmaker in de Ardèche. Onder het label Ptit Selve maakt Benoît een “loepzuivere, opwekkende landwijn gemaakt van spicy Cinsault, zwoele Grenache en strenge Syrah. Met hun 30 jaar voet in aarde zijn de stokken inmiddels mooi op leeftijd. Puur, sap, lichtvoetig, schoon en nog vin naturel ook." Hamersma beoordeelde deze STERWIJN met een 9+/10. Meer toelichting lijkt ons overbodig. Nou ja, dat ie in de aanbieding is dan. Nu 5+1 gratis!

€ 65.20

Bekijk deze aanbieding

Gouden Medaille Proefpakket

Ontdek het beste van Belgische en Nederlandse wijngaarden met ons Gouden Medaille Proefpakket. Dit pakket bevat zes bekroonde wijnen van de Wijnkeuring van de Lage Landen 2023, elk vereerd met een gouden medaille voor hun voortreffelijke kwaliteit.

Duik in de finesse van Belgische terroirs met de Kitsberg Pinot Blanc, gevolgd door de verfijnde Kitsberg Chardonnay en de rijke Chardonnay "Krachtig" die de Belgische wijntraditie belichamen. Vervolg uw proeverij met de Nederlandse Betuws Wijndomein's LingeRood Cuvée Signature en LingeRood Cuvée Barrique, die een verhaal van passie en precisie vertellen. Tot slot de aromatische LingeWit Johanitter, een prachtige expressie van de Nederlandse wijnbouw.

Elke fles in dit pakket weerspiegelt het vakmanschap en de unieke eigenschappen van wijnen uit de Lage Landen. Bestel nu uw Gouden Medaille Proefpakket en ervaar de verfijnde smaken en verhalen van deze gerenommeerde wijndomeinen in één verzameling.

€ 99.95

Bekijk deze aanbieding