• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75

Aanbiedingen

Black Friday Deal - 3x2 Black Wines (vins noirs)

Dit pakket is samengesteld uit 6 flessen echte black (Friday) wines (vins noirs):

• 2 flessen Blanc de Noir, Weingut Porzelt - Pfalz: witte wijn gemaakt van blauwe druiven (Pinot Noir en Schwarzriesling)
• 2 flessen Pinot Noir "Parti Pris, Domaine de Cazaban: doet denken aan een rode Bourgogne, maar dan uit de Languedoc
• 2 flessen Cahors "Silice", Château Les Croisille: Cahors wordt ook wel Vin Noir (Black Wine) genoemd. Dit vanwege de zeer donkere kleur die typerend is voor de Malbec-druif. Deze Cahors is niettemin heel zacht en soepel van smaak met fijne tannines.

Profiteer met deze unieke Black-Friday Deal van maar liefst 15% korting...!!

€ 75.00

Bekijk deze aanbieding

Black Friday Deal - Black Label (Geodoro)

Het black label van de Geodoro Rosso Veronese van Menegotti staat synoniem voor het rijpe, donkere fruit in deze fantastische wijn. Doet denken aan de bekende Amarone, maar in kwaliteit velen malen beter dan de gemiddelde Amarone. Volgens het vakblad Proefschrift heeft de Geodoro een sappige aanzet met volle, ronde fruitaroma’s, prima zuurgraad, vulling en spanning; een serieuze, rijke wijn om bij te eten.

Ook de Grote Hamersma is zeer enthousiast en beoordeelt de Geodoro als STERWIJN met een score van 9-/10 punten: “Als een Amarone-bonbon. Zoet, zwoel en rijp.”

Profiteer met deze unieke Black-Friday Deal van maar liefst 25% korting...!!

€ 130.00

Bekijk deze aanbieding

Proefschrift Wijn van het Jaar 2021

In de Posthoornkerk te Amsterdam werden eind oktober de winnaars bekend gemaakt van het 33e Proefschrift Wijnconcours, een initiatief van The Wine & Food Association.

Van de ruim 500 ingezonden wijnen kwamen in totaal 170 wijnen in de finale, waarvan slechts 20 awards werden uitgereikt in diverse (prijs)categorieën.

Artisan Wines zond 6 verschillende wijnen in en kreeg maar liefst 3 awards uitgereikt voor “Wijn van het Jaar”. Tevens behaalden de 3 andere wijnen een finaleplek. Dit proefpakket is samengesteld uit de 3 winnaars en de 3 finalewijnen.

€ 99.95

Bekijk deze aanbieding