• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Wijnen Proefschrift Wijnconcours

Proefschrift is een product/medium van The Wine & Food Association, het meest toonaangevende instituut voor de horeca in Nederland. Dit instituut wordt geleid door Jan en Kyra van Lissum. Op haar website publiceert het instituut diverse proefverslagen en artikelen over wijn-spijscombinaties. Tevens organiseert Proefschrift ieder jaar de vakbeurs Wine Professional en diverse challenges, zoals het Proefschrift Wijnconcours en Wine Professional Wine Challenge. Bij het beoordelen van de wijnen wordt het team van Proefschrift ondersteund door diverse bekende wijnpublicisten en sommeliers van (sterren)restaurants.

Winnaars Proefschrift Wijnconcours - Wine Professional Wine Challenge

Onderstaand diverse wijnen uit het assortiment van Artisan Wines die een award ontvingen dan wel in de finale stonden van het Proefschrift Wijnconcours of de Wine Professional Wine Challenge.

Proefschrift - Wine Professional Box (maart 2021):

"Knappe inzending, stabiele kwaliteit, met zorg geselecteerde wijnen van serieuze importeur. Mooi samengestelde wijnen die veelal geschikt zijn voor de bredere horeca en het bij uitstek goed doen in combinatie met een mooi gerecht. Balans staat voorop."

Proefschrift - Favoriete herfstwijnen (november 2020):

"Wijnimporteur in de regio Haaglanden dat beschikt over een goed smaakpalet: we proeven er mooi geschakeerde wijnen met inhoud en klasse. Stuk voor stuk met aandacht en smaak gekozen."