• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Louis Chenu Père & Filles

FrankrijkSavigny-lès-Beaune, Frankrijk

Ontdek nu Louis Chenu Père & Filles, een embleem van toewijding en kwaliteit in het hart van Bourgogne. Gelegen in het charmante Savigny-les-Beaune, vertegenwoordigt het domein de passie en expertise van vijf generaties wijnmakers. Opgericht door Louis Chenu in 1914, is de wijnbouwtraditie doorgegeven van generatie op generatie, wat resulteert in wijnen die de essentie van Bourgogne belichamen.

Het familiebezit strekt zich uit over 9,5 hectare prachtige wijngaarden, waar ze sinds 2012 met trots biologische wijnbouwpraktijken hanteren. Elk aspect van het proces, van de zorgvuldige handmatige oogst tot de natuurlijke vergisting met wilde gisten, is gericht op het creëren van wijnen die de unieke kenmerken van het terroir weerspiegelen.

De hedendaagse dynamiek van het domein wordt aangevoerd door Juliette en Caroline Chenu. Hun toewijding en innovatie brengen een frisse kijk op onze tijdloze praktijken, wat resulteert in wijnen van uitzonderlijke kwaliteit die de harten van wijnliefhebbers overal ter wereld veroveren.

Samen met Juliette en Caroline nodigen we u uit om kennis te maken! Ontdek wijnen die elegantie, finesse, ambacht en traditie combineren tot één geheel.