• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75

 

Artisan Wines,

Gastronomische en verteerbare wijnen met een authentieke smaak

 

 

Horeca

Artisan Wines levert veel wijnen aan het midden en hoogsegment van de horeca. Dit varieert van brasserie tot wijnbar en diverse sterrenrestaurants. Daarbij constateren wij dat onze klanten veel waardering hebben voor de gastronomische inzetbaarheid van de wijnen.

Gastronomische wijnen

De gastronomische wijnen van Artisan Wines kenmerken zich door hun pure en verteerbare stijl. Geen overdadig hout of gekunstelde aroma's, meer authentieke smaken en elegantie. Dit wordt des te meer versterkt door de diversiteit aan regio's en druivenrassen.

Wijn-spijsadviezen

Wij voorzien onze restaurants graag van een goede service, hetgeen zich ondermeer uit in uitgebreide achtergrondinformatie over de wijnen, wijn-spijsadviezen en het organiseren van wijn-spijsavonden (eventueel in samenwerking met wijnproducent).

Contact opnemen

Met aandacht en smaak

"Wijnimporteur in de regio Haaglanden die beschikt over een goed smaakpalet: we proeven er mooi geschakeerde wijnen met inhoud en klasse". Stuk voor stuk met aandacht en smaak gekozen".

Uit: Proefschrift - The Wine & Food Association (november 2020)

Pure selectie

"Ik werk inmiddels een jaar of twaalf met Artisan Wines. Wat ons zo aanspreekt in hun aanpak? De pure selectie die ze maken én de persoonlijke aandacht voor klanten".

Joey de Kruijf, mede-eigenaar van restaurant Central Park in Voorburg en Food & Winebar Pierre in Den Haag

Met biowijnen lopen ze voorop

"De verhouding prijs-kwaliteit-smaak is top bij Artisan Wines. Mooi dat ze minder bekende, kleinschalige huizen met topwijnen selecteren. Ze hebben er een neus voor. Hun assortiment staat ook niet stil, de selectie wordt steeds beter. Met biowijnen lopen ze voorop."

Tellis Muca, eigenaar van Italiaans Restaurant La Passione in Den Haag