• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75

Horeca

Artisan Wines levert een groot aantal wijnen aan het midden en hoogsegment van de horeca. Dit varieert van brasserie tot wijnbar en diverse sterrenrestaurants. Daarbij constateren wij dat onze opdrachtgevers niet alleen waarde hechten aan een kwalitatief hoogwaardig product, maar zich ook aangesproken voelen door de filosofie achter onze wijnen, namelijk een en eerlijk en ambachtelijk product.

Wij voorzien onze restaurants graag van een goede service, hetgeen zich ondermeer uit in uitgebreide achtergrondinformatie over de wijnen, wijn-spijsadviezen en het organiseren van wijn-spijsavonden (eventueel in samenwerking met wijnproducent).

Open wijnen | Wijnarrangementen

Speciaal voor de horeca selecteren wij iedere twee maanden een zestal wijnen die ingezet kunnen worden als open wijn of bij wijnarrangementen. In de selectie wordt sterk rekening gehouden met het seizoen en de opbouw van het menu. Tevens bieden wij graag wijn-spijsadvies bij uw gerechten, waarbij wij ook de mogelijkheid bieden de wijnen vooraf te proeven. Voor de arrangementwijnen gelden speciale condities. Deze kunt u op verzoek toegezonden krijgen.

Contact opnemen