• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

 

Artisan Wines,

Er valt nog zoveel te ontdekken...

Zoektocht


Graag helpen wij horeca-ondernemers en wijnspeciaalzaken in hun zoektocht naar onderscheidende wijnen voor hun wijnkaart of assortiment. Want dat is ook de essentie van ons werk, namelijk boutique-wijnhuizen met authentieke, artisanale wijnen vinden, selecteren en importeren voor horeca en wijnspeciaalzaken. Daarin vertegenwoordigen wij ruim 50 wijnhuizen uit een zestal landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Georgië.

Een greep uit onze wijnmakers....

Een totaaloverzicht van al onze wijnhuizen treft u aan onder het menu 'wijnhuizen'.

Ontdek het zelf, begin met proeven

Artisan Wines nodigt u uit voor een reis door haar selectie. Heeft u een specifieke wijn op het oog, vraag een proeffles aan. Wilt u kennismaken met een wijnhuis, wijnstreek of de breedte van onze collectie? Maak een afspraak voor een proefsessie. Zo ontdekt u wat past bij uw menukaart of winkelaanbod. Een wijn-spijsevent met collega-ondernemers of gasten kan natuurlijk ook. We houden van wijn en delen onze visie graag met u als ondernemer!

Onze filosofie: duurzame wijn begint bij de bodem

De wijnmakers van onze wijnhuizen, we kennen ze allemaal persoonlijk. Ze weten dat een goede wijn begint in de wijngaard, niet in de kelder. De natuur laten ze haar loop hebben, zonder hun terroir op zijn beloop te laten. Integendeel, ambachtelijke wijnmakers zijn verknocht aan grond en bodem. Het resultaat van hun traditionele werkwijze zijn elegante, karaktervolle wijnen met finesse en een hoge mate van verteerbaarheid. Geschenken van de natuur die naadloos aansluiten bij hoogwaardige gastronomie.

De keuze voor duurzaamheid betekent ook een voorkeur voor de kortste route van kelder naar glas. De keten van Artisan Wines telt vier stappen: wijnmaker – Artisan Wines – horeca/winkel – gast/klant die geniet van pure smaak.

Wat zeggen onze klanten?