• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Aanbieding Voorjaars- en aspergewijnen: 10-15% korting!!

Door Artisan Wines op 08-04-2017

De lente breekt flink door, dus is het de hoogste tijd voor lekker frisse en fruitige voorjaarswijnen. Bovendien wordt op 14 april het aspergeseizoen officieel geopend. In onze selectie van de maand hebben wij hier uiteraard rekening mee gehouden. Zo vormt de Weisser Burgunder (Pinot Blanc) van Weingut Porzelt (Pfalz) een uitstekende begeleider bij asperges, maar nog spannender is wellicht de Soave Classico van Monte Tondo - 90/100 punten in Decanter....

Rosé
Zin in een lekker glas rosé voor op het terras of bij uw visgerechten? Probeer dan onze bio-dynamische "Maguelonne"-rosé van Château de la Selve (Ardèche), vorig jaar een AWARD in PERSWIJN voor beste rosé in prijs-kwaliteit en door The Wine and Food Association (Gault Millau) verkozen tot finalewijn "beste rosé van het jaar"!

Rood
Geen zware, logge rode wijnen, maar elegant en verteerbaar. Dat vinden we terug in zowel de AOC Côtes du Rhône van La Bastide Saint Dominique (verkozen tot beste rode huiswijn van Den Haag) als de Barbera d'Alba van Ferdinando Principiano: spontaan vergist, ongefilterd en minimaal sulfiet; natuurlijker kan haast niet...!!  

Nieuw: Proefpakketten
Op de website van Artisan Wines kunt u sinds kort ook proefpakketten bestellen. Deze treft u aan onder de rubriek Aanbiedingen. Een proefpakket bestaat uit 6 verschillende wijnen, gekoppeld aan een bepaald thema. Op dit moment heeft Artisan Wines 3 verschillende proefpakketten: 

•    Proefpakket Biologisch: van € 80,90 voor € 70,00
•    Proefpakket Grote Hamersma: van € 52,80 voor € 45,00
•    Proefpakket Wijnen voor elk moment: van € 49,65 voor € 42,50

Bij besteding vanaf € 75,- inclusief BTW uw wijnen gratis thuisbezorgd!
Aanbiedingen zijn geldig t/m 30 april 2017.

Voorjaarsproeverij zaterdag 6 mei 2017
Meldt u tevens aan voor onze Voorjaarsproeverij op zaterdag 6 mei bij Raimondi's Villa Rozenrust in Leidschendam. Speciale gast is Antonio Menegotti, van het gelijknamige wijnhuis.