• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Wijnhandel in het Westland

Bent u woonachtig in het Westland en liefhebber van een goed glas wijn? Dan bent u bij Artisan Wines aan het juiste adres. Artisan Wines betekent letterlijk 'ambachtelijke wijnen'. Dit betekent dat wij onze wijnen rechtstreeks - zonder tussenkomst - importeren van kleinschalige, veelal biologisch gecertificeerde wijnhuizen. Wij kennen onze wijnboeren én hun verhaal en dat is belangrijk. Daarom kunnen wij garant staan voor kwaliteit, ambacht en authenticiteit.
 

's-Gravenzande

Artisan Wines is gevestigd in de Nobelstraat op het bedrijventerrein Teylingen. Vanuit ons magazijn distribueren wij de wijnen naar restaurants, bedrijven en particulieren. Op afspraak kunt u uw bestelling ook afhalen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@artisanwines.nl

Favoriete Westlandse wijnen

Onderstaand een selectie van de meest favoriete wijnen onder Westlanders:

Wijnproeverijen of bedrijfsevent

Heb je binnenkort een bedrijfsevent of familiefeest? Neem ze mee op wijnreis! Artisan Wines verzorgt al wijnproeverijen op locatie vanaf 15 personen. Daarbij maakt Artisan Wines onderscheid in twee soorten wijnproeverijen: masterclass wijn proeven en wijn-spijsevents/ netwerkborrel.

Contact opnemen