• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Save the date: Wijn-spijsavond met Weingut Clemens Busch en Restaurant Aan de Zweth - Donderdag 19 april 2018

Door Artisan Wines op 03-03-2018

  • Donderdag 19 april 2018 

  • Restaurant Aan de Zweth, Schipluiden/ Delft (* Michelin)

Beste wijnliefhebber,

Op donderdag 19 april en vrijdag 20 april brengt Weingut Clemens Busch een bezoek aan Nederland. Naast een bezoek aan diverse restaurants bieden wij ook onze particuliere klanten de mogelijkheid kennis te maken met dit beroemde wijnhuis uit de Mosel.

In samenwerking met Restaurant Aan de Zweth organiseren daarom wij op donderdag 19 april een wijn-spijsavond. Chefkok Joris Peters en sommelier Arnold Zwartkruis zullen het menu speciaal afstemmen op de wijnen van Clemens Busch. Tevens zal Busch zelf uitleg geven bij zijn bijzondere wijnen.

Lars Daniëls, wijnpublicist voor Perswijn en tevens Magister Vinoloog schreef het volgende over Clemens Busch: “Niemand anders weet zoveel terroir in zijn wijnen te verpakken; de wijnen zijn echt ongelooflijk expressief.” Tevens ontving Busch diverse onderscheidingen in binnen- en buitenland.

Na de opening in 2015 ontving Restaurant Aan de Zweth binnen 1 jaar een Michelin ster, kreeg het een plek in de top 100 van beste restaurants in de gids "Lekker" en scoorde het dit jaar 16,5/20 punten in de Gault & Millau 2018. Tevens werd sommelier Arnold Zwartkruis verkozen tot wijn-spijsspecialist van 2018 door Gault & Millau.

Kortom, het belooft een bijzondere culinaire avond te worden. Reserveer donderdag 19 april dus alvast in uw agenda. Aanvullende informatie ziet u spoedig tegemoet.