• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Ook wijn-spijsavond met Weingut Clemens Busch bij Restaurant Central Park by Ron Blaauw in Voorburg

Door Artisan Wines op 23-03-2018

Op donderdag 19 april en vrijdag 20 april brengt Weingut Clemens Busch een bezoek aan Nederland. Naast een bezoek aan diverse restaurants bieden wij ook onze particuliere klanten de mogelijkheid kennis te maken met dit beroemde wijnhuis uit de Mosel.

In samenwerking met Restaurant Central Park, by Ron Blaauw ® organisert Artisan Wines daarom op vrijdag 20 april een wijn-spijsavond. Chefkok Gijs Verbeek en sommelier Joey de Kruijf zullen het menu speciaal afstemmen op de wijnen van Clemens Busch. Tevens zal Busch zelf uitleg geven bij zijn bijzondere wijnen.

Central Park, by Ron Blaauw ® is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park. Central Park is centraal gelegen in een bijzonder prachtige groene omgeving in Voorburg vlakbij Den Haag.

Met de komst van Ron Blaauw als eindverantwoordelijke chef-kok is gekozen voor een laagdrempelige maar culinaire formule naar het concept van zijn succesvolle Gastrobar (* Michelin) in Amsterdam. Gijs Verbeek heeft als chef-kok de dagelijkse leiding in de keuken en werkt nauw samen met Ron. Veel van de gerechten die geserveerd worden zijn geïnspireerd en bedacht in Ron Gastrobar in Amsterdam.

Aanvullende informatie volgt zeer binnenkort.