• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Wijnen bij de barbecue: 10% korting

Door Artisan Wines op 07-08-2015

De zomerse temperaturen blijven de komende dagen nog in ons land en wordt er veel gebarbecued. Artisan Wines heeft voor u een zestal wijnen geselecteerd die uitermate geschikt zijn bij gegrilde vis en vleesgerechten.

Bij wit hebben we gekozen voor breed toegankelijke, licht aromatische wijnen, zoals de Pinot Grigio van Monte Tondo en de Chardonnay van Domaine de Belle Mare. Maar ook voor een meer karaktervolle wijn, zoals de Caprice Clementine van Château Les Valentines uit de Provence. Een uitstekende wijn bij gegrilde coquilles, gamba’s en tonijn.

Voor wat betreft de rode wijnen gaat onze voorkeur uit naar sappige en ronde wijnen die tegelijk voldoende vlezigheid en structuur bezitten. Vooral de “Corbu” Marche Rosso van Clara Marcelli heeft een stevig karakter en gaat uitstekend samen met gegrilde lamskoteletjes of rib-eye.

Uiteraard mag een glas bubbels of een onweerstaanbaar lekker glas rosé natuurlijk niet ontbreken, dus ook daar heeft Artisan Wines aan gedacht.

Bestel en ontvang 10% korting op de geselecteerde wijnen voor bij de barbecue. De aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2015.

[catalog-collection id="637"]