• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Artisan Wines verzorgt wijnproeverij tijdens Ars Musica-familiedag

Door Artisan Wines op 27-06-2014

Op 5 juli 2014 vormt de Sint Jan te Gouda het decor van de Ars Musica Familiedag, georganiseerd rondom het thema ‘De Familie Ars Musica – een dag van klassieke muziek, educatie en ontmoeting’.

In de middag vinden er twee workshoprondes plaats waarbij Artisan Wines een wijnproeverij verzorgt. Tijdens de proeverij krijgen deelnemers diverse wijnen te proeven en wordt kennis gemaakt met het verhaal achter de wijnen. Een aantal “klassiekers” onder de wijnen mogen deze middag uiteraard niet ontbreken.

Spetterend slotstuk van de dag vormt de Schubertiade, verzorgd door leden van het kamerkoor, concertkoor, orkest en pianist Wouter Bakker. Een Schubertiade is een informele bijeenkomst waarop ongedwongen wijze wordt gemusiceerd en voorgedragen door en voor vrienden. Ook hier mag een goed glas wijn natuurlijk niet ontbreken.

Ars Musica is een stichting die als doel heeft klassieke (kerk)muziek aan een breder publiek bekend te maken. De stichting heeft naast diverse (kamer)koren ook een orkest, bestaande uit beroepsmusici, conservatoriumstudenten en gevorderde amateurspelers. Opgericht in 2009, heeft het orkest niet alleen de bekende oratoria en passionen uitgevoerd (zoals de Messiah, het Weihnachtsoratorium, de Johannes en Matthäus Passion), maar heeft het ook in kleinere bezettingen opgetreden als begeleidingsorkest.

Meer informatie treft u aan op www.stichtingarsmusica.nl