• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Aanbieding: Sauvignon Blanc Ecceterra & Le P'tit Roca 10+2 gratis

Door Artisan Wines op 26-06-2019

Komend weekend wordt het wederom zonnig en warm. Ook de dagen erna blijft het stralend zomerweer. Ideale omstandigheden voor een heerlijke bbq.

Biologische BBQ-wijnen

Artisan Wines maakt uw bbq-feestje graag compleet door een tweetal loepzuivere wijnen aan te bieden tegen een zeer schappelijke prijs. Bestel 10 flessen (gemixt) en ontvang 2 flessen gratis. Dat is maar liefst 20% korting...!! 

Beide wijnen zijn van het biologisch gecertificeerde wijnhuis Clos Roca uit de Languedoc. Vandaag besteld is voor het weekend in huis!

Ecceterra Sauvignon Blanc 2018

Een heerlijke dorstlesser, in de neus bloemig en stuivend met aroma’s van citrus, grapefruit en perzik. In de smaak sappig met zachte zuren. Het rendement in de wijngaard ligt op slechts 40 hl/ha. Dit is ver onder het gemiddelde en levert dus des te meer concentraat in de wijn.

Wijn-spijssuggesties: gegrilde vis (zeebaars, zalm, tonijn), pasta met schaal- en schelpdieren, mosselen, wit vlees (kip), zomerse salades met frisse dressing

Le P’tit Roca Vin de France 2017

In het Frans heeft het woordje 'petit' ook de betekenis van vriendelijk, toegankelijk. En dat is precies wat wijnmaker Louis Aleman met deze wijn heeft willen bereiken. L’Ptit Roca is daarom een heerlijke en breed toegankelijke rode wijn voor een petit (klein) prijsje…!!

De Grote Hamersma 2019: score 9-/10 (STERWIJN)

‘Na een lange zoektocht vonden we eindelijk de ideale bio-huiswijn met kwaliteit,’ jubelt Artisan Wines. Nu is preken voor eigen parochie menig importeur niet vreemd. Maar in dit geval neem ik graag een slokje van deze miswijn. Jeugdig, jong en frivool rood fruit. Vriendelijk, toeschietelijk, zuiver en ongerept.

Wijn-spijssuggesties: Antipasti (vleeswaren), borrel, gegrild vlees (bbq) en zomerse salades

Serveertip: serveer deze wijn tussen 14° et 16° Celsius