• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

20% korting op heerlijke voorjaarswijnen

Door Artisan Wines op 23-04-2020

Tot en met begin volgende week blijft het mooi voorjaarsweer. Dat leent zich uitstekend voor een bqq of een borrel in de tuin of op het terras. Ons inziens passen daar frisse, dorstlessende en/of ongecompliceerde wijnen bij die makkelijk drinkbaar zijn. Onderstaand de aanbevelingen van Artisan Wines.

Mousserend

Prosecco Barbameto Brut - Azienda Agricola ColSaliz

Fraaie Prosecco met een zachte bubbel en frisse, bloemige aroma's. Zachte mousse, fruitig smaakpalet, zacht en rond, fijne zuren, breed toegankelijk en heerlijk voor bij de borrel of op het terras.

Witte wijnen:

Caringole Blanc La Croix Belle - Domaine La Croix Belle

Heerlijke terraswijn gemaakt van Sauvignon Blanc en Chardonnay. Frisse aanhef, crispy, daarna ronde tonen met peer en exotisch fruit, licht zalvend, fraaie bitters, toegankelijke stijl. Heerlijk voor bij de borrel, maar ook bij (gefrituurde) vis, kip, salades en geitenkaas.

Riesling "Vom Grauen Schiefer" - Weingut Clemens Busch

​Krachtige en minerale Riesling, gemaakt door wellicht de beste wijnmaker van heel de Mosel: Clemens Busch. Aroma's van citrus, grapefruit, appel, witte bloemen en groene kruiden. Strak en mineraal in de smaak met aangename zuren en een licht kruidige toets in de afdronk. Heerlijk bij schaal- en schelpdieren, (gegrilde) vis en geitenkaas.

Rosé:

Bardolino Chiaretto DOC - Azienda Agricola Menegotti

De meest favoriete terrasrosé onder de klanten van Artisan Wines. Rosé uit de buurt van het Gardameer met accent op het fruit, sappig, zachte zuren en heerlijk doordrinkbaar. Ook heerlijk bij diverse salades, gegrilde gamba's, borrel of bbq. 

Rode wijnen:

Le P'tit Roca Vin de France - Domaine du Clos Roca

In het Frans heeft het woordje 'petit' ook de betekenis van vriendelijk, toegankelijk. En dat is precies wat wijnmaker Louis Aleman met deze wijn heeft willen bereiken. Een heerlijke wijn voor alle dag en voor elke wijnliefhebber. L'Ptit Roca is gemaakt van Carignan, Grenache en Merlot. Een perfecte wijn bij de bbq of bij de borrel. De wijn kreeg in De Grote Hamersma (wijngids) een zeer hoge score: 9-/10

Frappato Sicilia DOC - Tenuta Gorghi Tondi

De Frappato staat garant voor heel fruitige aroma’s, een laag tannine-gehalte en dus heel veel drinkplezier. Doet denken aan een rijke Beaujolais, maar dan net wat aromatischer. De wijn heeft aroma’s van framboos, aardbei en specerijen. Deze vrolijke voorjaar/zomerwijn mag best iets koeler geschonken worden en doet het uitstekend bij de borrel, gevogelte (coq au vin) of Aziatische gerechten.

Leveringscondities:

  • Vandaag nog besteld = uiterlijk aanstaande vrijdag nog in huis;
  • Vanaf € 75,- worden de wijnen franco huis geleverd;
  • U kunt de wijnen ook afhalen: Nobelstraat 6 BU6, 's-Gravenzande
  • Aanbieding is geldig t/m 30 april 2020