• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Wijnproeverij bij Villa Rozenrust

Door Artisan Wines op 03-09-2014

Circa 25 verschillende, veelal biologische wijnen staan vrijdagavond 3 oktober op de proeftafel van Artisan Wines. Een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met het assortiment wijnen en alvast uw wijnvoorraad aan te vullen voor de komende periode.

Uiteraard houden wij rekening met het seizoen. Met de herfst en de winter voor de deur mogen klassiekers als Châteauneuf-du-Pape en Chianti Classico natuurlijk niet ontbreken. Ook kunt u kennis maken met de Verdicchio di Matelica “Gegè” van Cantina Cavalieri. Deze wijn kreeg recent nog een zeer hoge waardering in het vakblad Perswijn: ****(*) = zeer goed – uitstekend (top 3 beste witte wijnen uit de Marche).

Evenals tijdens de voorjaarsproeverij wordt ook deze keer een aantal kelderrestanten tegen bijzonder scherpe prijzen opgeruimd. En daar zitten echt fantastische koopjes bij, daar kunt u zeker van zijn……..! Bovendien wordt tijdens deze avond specifieke aandacht worden geschonken aan relatiegeschenken. Diverse voorbeelden zullen worden getoond. Daarbij kunt u denken aan chique wijnkistjes, bijzondere maten (magnums), maar ook allerhande delicatessen.

De sfeervolle Tuinzaal van Raimondi’s Villa Rozenrust in Leidschendam vormt het decor van deze sfeervolle en tegelijk gastronomische avond, waarbij de proeverij culinair wordt omlijst door de fameuze antipasti van chefkok Gabriele Raimondi. Een impressie van de vorige proeverij treft u aan op onze facebookpagina.

Aanvullende informatie treft u aan onder de rubriek agenda. De flyer kunt u onderstaand downloaden.

Overzichtsproeverij Artisan Wines