• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Artisan Wines sluit sponsorcontract met SVC’08

Door Artisan Wines op 10-10-2015

Voorafgaand aan de recente thuiswedstrijd van SVC’08 tegen HVC heeft Artisan Wines de handtekening gezet onder een driejarig sponsorcontract. De distributeur van ambachtelijke en biologische wijnen toont hiermee niet alleen haar betrokkenheid aan bij de van origine Scheveningse voetbalvereniging, maar draagt op deze wijze ook bij aan een sportief en gezond klimaat binnen de regio. “Een gezonde levensstijl is belangrijk voor het lichaam. Daar is sport, waaronder voetbal, een belangrijk onderdeel van”, laat Pieter-Dirk Roeleveld, eignaar van Artisan Wines weten.

Het belang van een gezond klimaat blijft bij Artisan Wines niet beperkt tot enkel de sport, maar is ook onderdeel van de eigen bedrijfsfilosofie. “Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen met een minimale belasting voor het milieu. Om die reden betrekken wij onze wijnen bijna uitsluitend van biologisch en bio-dynamisch gecertificeerde producenten. Wijn behoort een natuurproduct te zijn en dat moet het vooral ook blijven.” Dat de wijnen van Artisan Wines zich in positieve zin onderscheiden, blijkt wel uit de goede persrecensies in toonaangevende vakbladen als Perswijn, Proefschrift, NRC, Elsevier, Financieel Dagblad en Volkskrant.

Pieter-Dirk Roeleveld van Artisan Wines is keeper van het 12e elftal en heeft ook zijn jeugd doorgebracht bij de vereniging. Hij voelt zich dan ook nauw betrokken bij de Scheveningse Voetbal Combinatie. Eén van de doelstellingen van SVC’08 is dat zoveel mogelijk leden en vrijwilligers zich thuis voelen, waarbij prestatie, recreatie, sportiviteit als ook normen & waarden hand in hand gaan. Deze doelstelling deelt Artisan Wines van harte en geeft op deze wijze daarom graag blijk van waardering voor de club. Voorzitter Piet Overduin gaf aan erg blij te zijn met Artisan Wines als nieuwe sponsor van SVC’08. “Wij hebben hier een geweldige accomodatie en er worden hier vele activiteiten georganiseerd. Dit is echter onmogelijk zonder de financiële steun van diverse sponsors. En een sponsor met zulke mooie producten in het assortiment, heten wij natuurlijk in het bijzonder welkom.”

Artisan Wines is gevestigd in het Westlandse ’s-Gravenzande. Vanuit de opslag worden iedere werkdag diverse restaurants, retailers, bedrijven en particulieren beleverd in de regio Den Haag, Westland, Rotterdam en Amsterdam. Vrijwel 80% van de wijnen komt terecht in het midden en hoogsegment van de horeca als ook bij diverse wijn-speciaalzaken. Dit wordt gedaan vanuit het importbedrijf Wijnimport Scheveningen. Daarnaast belevert Artisan Wines de particuliere markt, vooral via de webshop en door middel van wijnproeverijen.”

Wellicht extra gemotiveerd door het verwelkomen van Artisan Wines als nieuwe sponsor, boekte SVC’08 een klinkende 3-0 overwinning op HVC en bleven de punten behouden op het Oostersportpark. Na afloop van de wedstrijd werd dan ook getoast op het mooie resultaat met een fraaie Spumante van het wijnhuis Menegotti, één van de wijnen uit het assortiment van Artisan Wines.