• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

Artisan Wines kiest voor herkenbaarheid in Den Haag en Westland

Door Artisan Wines op 17-02-2015

Uit handen van Roel Oskam, Manager Fleetsales bij Volkswagen Wittebrug in Den Haag, kreeg Artisan Wines afgelopen vrijdag de sleutels overhandigd van de kersverse Volkswagen Caddy. De nieuwe bestelauto is volledig van de eigen huisstijl voorzien. Daarmee wil Artisan Wines nog meer een herkenbaar gezicht zijn in de regio Haaglanden en het Westland, maar uiteraard ook daarbuiten.

Met de Volkswagen Caddy kiest Artisan Wines voor een betrouwbare, efficiënte, veilige en tegelijk ook duurzame bestelauto. De Caddy is voorzien van de EU5 motoren generatie en daarmee wordt de CO2 uitstoot sterk gereduceerd. “Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Dat beperkt zich niet alleen tot de producten die wij aanbieden, maar geldt ook onze verdere diensten daaromheen, zoals de levering aan onze klanten”, licht Pieter-Dirk Roeleveld, eigenaar van Artisan Wines, de keuze toe.

Artisan Wines heeft sinds de oprichting in 2013 een sterke groei doorgemaakt en krijgt vanuit de markt steeds meer erkenning voor de hoge kwaliteit van haar wijnen. Daarbij speelt de natuurlijke filosofie achter de producten een belangrijke rol. “Om die reden is het merendeel van onze wijnproducenten biologisch of zelfs bio-dynamisch gecertificeerd, door ondermeer Demeter en Ecovin.”

Met de aanschaf van de Volkswagen Caddy wil Artisan Wines zich dan ook nog meer profileren als dé specialist in ambachtelijke en biologische wijnen binnen de regio Den Haag en het Westland. “In diverse toonaangevende vakbladen, zoals Perswijn, Proefschrift, Volkskrant, Elsevier kregen onze wijnen afgelopen jaar diverse lovende publicaties. Deze erkenning willen wij uiteraard ook omzetten in herkenning. De nieuw Caddy is daar onderdeel van”, aldus Pieter-Dirk Roeleveld.