• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100

20% korting op Chablis Moreau Naudet – 15,5/20 punten Perswijn

Door Artisan Wines op 07-09-2018

In de zomer van 2016 bracht Artisan Wines een bezoek aan Domaine Moreau Naudet. Kort daarna, vernamen wij het trieste bericht dat wijnmaker Stephane Moreau plotseling was overleden door een hartinfarct. 

Ziltig en mineralige Chablis

Stephane Moreau gold als één van meest talentvolle en markante wijnmakers in Chablis. Zijn stijl typeert zich als ziltig en mineralig. Het geheim hiervan zit enerzijds in de leeftijd van de wijnstokken (+35 jaar oud) en anderzijds in de manier waarop Stephane te werk ging. Een biologische benadering in de wijngaard en een spontane, langzame gisting, waarbij het sap iets langer met de schillen in contact blijft. 

Perswijn

Zeer recent werden in het vakblad Perswijn de proefnotities gedeeld van een serie met enkel Chablis. De Chablis van Domaine Moreau Naudet kreeg maar liefst 15,5/20 punten en kreeg daarmee één van de hoogste beoordelingen. Het proefpanel van Perswijn omschrijft de wijn als volgt:

Geur: puur, licht citrus en peer, iets kruidig
Smaak: verfijnd, milde zuren, compact, lengte

20% korting op unieke jaargang

De 2014 jaargang is één van de laatste jaargangen die Stephane zelf gemaakt heeft. Een bijzondere wijn dus. Wij hebben nog enkele dozen (kelderrestant) op voorraad. U profiteert daarom van maar liefst 20% korting...!! Wees er snel bij, want OP = OP!

  • Aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt;
  • Bij besteding vanaf € 75,- worden uw wijnen franco huis geleverd;
  • U kunt de wijnen op afspraak ook afhalen in ons magazijn in 's-Gravenzande.