• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75
19
Apr
Wijn-spijsavond Clemens Busch - 19 april 2018

Datum: 19 april 2018
Tijd: van 18:30
tot 22:00

Restaurant Aan de Zweth, Schipluiden/ Delft, * Michelin, 16,5/20 punten Gault & Millau 2018, top 100 restauranrantgids "Lekker"

Op donderdag 19 april en vrijdag 20 april brengt Weingut Clemens Busch een bezoek aan Nederland. Naast een bezoek aan diverse restaurants bieden wij ook onze particuliere klanten de mogelijkheid kennis te maken met dit inmiddels beroemde wijnhuis uit de Mosel.

4-gangenmenu

In samenwerking met Restaurant Aan de Zweth organiseren daarom wij op donderdag 19 april een wijn-spijsavond. Chefkok Joris Peters en sommelier Arnold Zwartkruis zullen het 4-gangenmenu speciaal afstemmen op de wijnen van Clemens Busch. Tevens zal Busch zelf uitleg geven bij zijn bijzondere wijnen.

Programma:

18:30 uur: ontvangst met aperitief en amuse 
18:35 uur: presentatie door Weingut Clemens Busch
19:00 uur: 4-gangenmenu met toelichting op de wijn-spijscombinaties. Bij enkele gerechten krijgt u 2 verschillende wijnen te proeven.

Prijs: 

€ 95,- per persoon inclusief water, koffie/thee en friandises

Aanmelden: 

U kunt uw reservering per e-mail sturen naar info@artisanwines.nl met daarbij vermelding van uw naam, telefoonnummer en aantal personen. Specifieke wensen m.b.t. dieet/ allergieën graag vooraf melden.

Over Weingut Clemens Busch:

Lars Daniëls, wijnpublicist voor Perswijn en tevens Magister Vinoloog schreef het volgende over Clemens Busch: “Niemand anders weet zoveel terroir in zijn wijnen te verpakken; de wijnen zijn echt ongelooflijk expressief.” Tevens ontving Busch diverse onderscheidingen in binnen- en buitenland.

Over Restaurant Aan de Zweth:

Na de opening in 2015 ontving Restaurant Aan de Zweth binnen 1 jaar een Michelin ster, kreeg het een plek in de top 100 van beste restaurants in de gids "Lekker" en scoorde het dit jaar 16,5/20 punten in de Gault & Millau 2018. Tevens werd sommelier Arnold Zwartkruis verkozen tot wijn-spijsspecialist van 2018 door Gault & Millau.

Volgeboekt

De wijn-spijsavond bij Restaurant Aan de Zweth in samenwerking met Weingut Clemens Busch op donderdag 19 april is inmiddels volgeboekt. Wel zijn er nog plaatsen beschikbaar voor de wijn-spijsavond op vrijdag 20 april bij Restaurant Central Park by Ron Blaauw

Locatie: Restaurant Aan de Zweth (* Michelin)
Rotterdamseweg 480
2636KB Schipluiden (Midden-Delfland)

Prijs: 95,00