• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75
20
Apr
Wijn-spijsavond Clemens Busch - 20 april 2018

Datum: 20 april 2018
Tijd: van 19:00
tot 23:00

Restaurant Central Park by Ron Blaauw ®, Voorburg, toegankelijk, verrassend, vernieuwend en internationaal. 

Op donderdag 19 april en vrijdag 20 april brengt Weingut Clemens Busch een bezoek aan Nederland. Naast een bezoek aan diverse restaurants bieden wij ook onze particuliere klanten de mogelijkheid kennis te maken met dit inmiddels beroemde wijnhuis uit de Mosel.

4-gangenmenu

In samenwerking met Restaurant Central Park by Ron Blaauw organiseren wij daarom op vrijdag 20 april een wijn-spijsavond. Chefkok Gijs Verbeek en sommelier Joey de Kruijf zullen het 4-gangenmenu speciaal afstemmen op de wijnen van Clemens Busch. Tevens zal Busch zelf uitleg geven bij zijn bijzondere wijnen.

Programma

19:00 uur: ontvangst met aperitief en amuse 
19:05 uur: presentatie door Weingut Clemens Busch
19:30 uur: 4-gangenmenu met toelichting op de wijn-spijscombinaties. Bij enkele gerechten krijgt u 2 verschillende wijnen te proeven.

Prijs

€ 99,50 per persoon inclusief water, koffie/thee en friandises

Aanmelden

U kunt uw reservering per e-mail sturen naar info@artisanwines.nl met daarbij vermelding van uw naam, telefoonnummer en aantal personen. Specifieke wensen m.b.t. dieet/ allergieën graag vooraf melden.

Weingut Clemens Busch

Lars Daniëls, wijnpublicist voor Perswijn en tevens Magister Vinoloog schreef het volgende over Clemens Busch: “Niemand anders weet zoveel terroir in zijn wijnen te verpakken; de wijnen zijn echt ongelooflijk expressief.” Tevens ontving Busch diverse onderscheidingen in binnen- en buitenland.

Restaurant Central Park

Central Park, by Ron Blaauw ® is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park. Central Park is centraal gelegen in een bijzonder prachtige groene omgeving in Voorburg vlakbij Den Haag.

Met de komst van Ron Blaauw als eindverantwoordelijke chef-kok is gekozen voor een laagdrempelige maar culinaire formule naar het concept van zijn succesvolle Gastrobar (* Michelin) in Amsterdam. Gijs Verbeek heeft als chef-kok de dagelijkse leiding in de keuken en werkt nauw samen met Ron. Veel van de gerechten die geserveerd worden zijn geïnspireerd en bedacht in Ron Gastrobar in Amsterdam.

Locatie

Central Park by Ron Blaauw
Oosteinde 14
2271 EH Voorburg

Locatie: Restaurant Central Park by Ron Blaauw ®, Voorburg
Oosteinde 14
2271EH Voorburg

Prijs: 99,50