• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75
6
May
Wijnproeverij Menegotti zaterdag 6 mei 2017

Datum: 6 mei 2017
Tijd: van 14:00
tot 17:00

Antonio Menegotti, eigenaar van het gelijknamige wijnhuis, brengt begin mei een bezoek aan Nederland. In het kader daarvan organiseert Artisan Wines zaterdag 6 mei een wijnproeverij en een wjin-spijsavond bij Raimondi Villa Rozenrust (Leidschendam). 

Proeverij in sfeervolle tuyn(zaal)
Bij mooi weer zal de wijnproeverij gehouden worden in de sfeervolle tuin van Raimondi’s Villa Rozenrust. Uiteraard zal een goed glas bubbels  en een dorstlessende rosé niet ontbreken. U waant zich dan even in Mediterrane sferen. Mocht het weer het niet toelaten, dan zal de proeverij plaatsvinden in de al even zo sfeervolle Tuynzaal.
 
De kosten voor de wijnproeverij inclusief antipasti zijn € 10,00 per persoon. Tijdens de proeverij zullen uitsluitend de wijnen van Menegotti worden geschonken. Bij bestelling van 18 flessen krijgt u € 10,00 retour.

Antonio Menegotti
Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij Antonio Menegotti van het gelijknamige wijnhuis gevraagd naar Nederland te komen. Menegotti is inmiddels een gevestigde naam onder veel restaurateurs in Nederland. Diverse sommeliers werken graag met de aromatische en tegelijk elegante wijnen van dit wijnhuis. Naast de sublieme Spumantes die conform de metodo classico worden gemaakt en de breed toegankelijke witte wijnen, is vooral de “Geodoro” een icoonwijn in de markt. Deze rode wijn doet sterk denken aan een Amarone.  Tijdens de proeverij krijgt u uiteraard volop de gelegenheid kennis te maken met Antonio Menegotti en zijn wijnen.

Vriendenactie
In uw netwerk kent u vast een aantal wijnliefhebbers. Nodig hen uit en u kunt zelf kosteloos deelnemen aan de overzichtsproeverij. Deze actie geldt vanaf 2 introducees. Bij gratis deelname ontvangt u bij uw bestelling geen entreegeld retour. 

Duur van de overzichtsproeverij
De inloop voor de overzichtsproeverij is vanaf 14:00 tot circa 16:30 uur. In verband met het avondprogramma sluit de proeverij om 17:00 uur. 

Locatie:
De overzichtsproeverij zal gehouden worden in de sfeervolle tuyn(zaal) van Restaurant Raimondi’s Villa Rozenrust, Veursestraatweg 104, 2265 CG Leidschendam.

Aanmelden
Gelieve u vooraf aan te melden, bij voorkeur per mail: info@artisanwines.nl of anders telefonisch 06 48547251. Meldt bij uw aanmelding het aantal personen.

Laat deze sfeervolle en smaakvolle proeverij  niet aan u voorbij gaan en meldt u bijtijds aan. Meer informatie over het wijnhuis Menegotti treft u aan op onze website.  

Locatie: Raimondi's Villa Rozenrust
Veurstestraatweg 104
2265 CG Leidschendam

Prijs: 10,00