• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75
22
Mar
Wijn-spijsavond met Barolo DOCG van Principiano

Datum: 22 maart 2019
Tijd: van 19:00
tot 23:00

  • Authentiek Italiaans 4 gangen-diner met o.a. antipasti, risotto en verse tartufo (truffel) 
  • Bijpassend wijn-arrangement inclusief presentatie door het wijnhuis Ferdinando Principiano
  • Live Jazz-muziek op achtergrond
  • Prijs per persoon: € 65,- per persoon
  • Trattoria Il Tartufo, Delft

Middenin het hartje van Delft treft u Trattoria Il Tartufo, een sfeervol en authentiek Italiaans restaurant van Fabio Cappellano. Sinds 1999 is Fabio Cappellano “Italian Cuisine Master Chef” en daarmee bijzonder ambassadeur van de Italiaanse gastronomie in het buitenland. In 2015 was Fabio Cappellano tevens finalist tijdens de Pasta World Championship in Italië.

In verband met het bezoek van het wijnhuis Ferdinando Principiano vanaf 20 t/m 22 maart aan Nederland heeft Artisan Wines samen met Fabio Cappellano een 4 gangen-diner samengesteld dat uitstekend aansluit op de wijnen van Ferdinando Principiano. Naast de bekende Barolo-wijnen zullen uiteraard ook andere typische Piëmontese wijnen van dit kleinschalige wijnhuis worden geschonken, zoals de Timorasso (witte wijn) en de Barbera d’Alba DOC. 

Ferdinando Principiano maakt zijn wijnen op een zo natuurlijk mogelijk stijl (vin naturel), zonder toevoeging van gekweekte gisten en sulfiet. De wijnen kunnen daarom worden omschreven als puur en elegant. Niet zonder reden werd de Barolo DOCG Serralunga geselecteerd tot de ‘beste 60 wijnen van het Jaar” in het vakblad Elsevier en werd de Barbera d’Alba “Laura” november 2018 verkozen tot “Wijn van het Jaar” door The Wine & Food Association.

Kom op vrijdag 22 maart genieten van een bijzonder culinaire avond en verneem rechtstreeks het verhaal achter de bijzondere wijnen van Ferdinando Principiano. Bovendien geniet u van live jazz-muziek. Reserveer snel want het aantal couverts in beperkt.

U kunt uw reservering per e-mail doorgeven via info@artisanwines.nl o.v.v. Wijn-spijsavond 22 maart, uw naam, telefoonnummer en het aantal personen. Ook kunt u uw reservering telefonisch doorgeven via 06 48547251.

Op 22 maart kunt u genieten van een authentieke Italiaans 4-gangen menu dat is afgestemd op de wijnen van Ferdinando Principiano. 

Locatie: Trattoria Il Tartufo
Minderbroerstraat 2
2611 MV Delft

Prijs: 65,00