• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75
21
Mar
Wijn-spijsavond met Barolo DOCG van Principiano

Datum: 21 maart 2019
Tijd: van 19:00
tot 23:00

Barolo Ferdinando Principiano

Restaurant Aan de Zweth (* Michelin) in Schipluiden biedt op donderdag 21 maart een bijzonder menu aan dat is aangepast op de wijnen van Barolo-wijnmaker Ferdinando Principiano.

Op woensdag 20 maart en donderdag 21 maart brengt Barolo-wijnhuis Ferdinando Principiano een bezoek aan Nederland. Naast een bezoek aan diverse restaurants bieden wij ook onze particuliere klanten de mogelijkheid kennis te maken met de unieke wijnen. 

In samenwerking met Restaurant Aan de Zweth organiseren daarom wij op donderdag 21 maart een wijn-spijsavond. Chefkok Joris Peters en sommelier Arnold Zwartkruis zullen het menu speciaal afstemmen op de wijnen van Clemens Busch. Tevens zullen de wijnen uitgebreid worden toegelicht.

Na de opening in 2015 ontving Restaurant Aan de Zweth binnen 1 jaar een Michelin ster, kreeg het een plek in de top 100 van beste restaurants in de gids "Lekker" en scoorde het afgelopen jaar 17/20 punten in de Gault & Millau 2019. Tevens werd sommelier Arnold Zwartkruis verkozen tot wijn-spijsspecialist van 2018 door Gault & Millau.

Kortom, het belooft een bijzondere culinaire avond te worden. Reserveer donderdag 21 maart dus alvast in uw agenda. Aanvullende informatie ziet u spoedig tegemoet.

Locatie: Restaurant Aan de Zweth (* Michelin)
Rotterdamseweg 480
2636KB Schipluiden (Midden-Delfland)

Prijs: 95,00