• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75
20
Mar
Wijn-spijsavond met Barolo DOCG van Principiano

Datum: 20 maart 2019
Tijd: van 19:00
tot 23:00

Wijn-spijsavond Ferdinando Principiano

  • 4 gangen-diner inclusief amuses en koffie/thee
  • Bijpassend wijn-arrangement inclusief presentatie door het wijnhuis Ferdinando Principiano
  • Prijs per persoon: € 85,- per persoon
  • Restaurant De Dyck, Woubrugge

Middenin het “Groene Hart  ligt de prachtige boerderij van de familie Kempenaar dat dateert uit 1930. De boerderij is inmiddels deels omgebouwd tot restaurant waar u culinair kunt genieten in een agrarisch decor. Restaurant De Dyck werkt zo veel mogelijk met producten uit de eigen moestuin en met runderen uit de directe omgeving. Dit alles onder het motto “Goed voor elkaar”, dus met respect voor beest en natuur.

Samen met sommelier Manuel Tavenier heeft Artisan Wines een 4 gangen-diner plus amuses voor u samengesteld dat uitstekend aansluit op de wijnen van Ferdinando Principiano. Naast de bekende Barolo-wijnen zullen uiteraard ook andere typische Piëmontese wijnen van dit kleinschalige wijnhuis worden geschonken, zoals de Timorasso (witte wijn) en de Barbera d’Alba DOC

Ferdinando Principiano maakt zijn wijnen op een zo natuurlijk mogelijk stijl (vin naturel), zonder toevoeging van gekweekte gisten en sulfiet. De wijnen kunnen daarom worden omschreven als puur en elegant. Niet zonder reden werd de Barolo DOCG Serralunga geselecteerd tot de ‘beste 60 wijnen van het Jaar” in het vakblad Elsevier en werd de Barbera d’Alba “Laura” november 2018 verkozen tot “Wijn van het Jaar” door The Wine & Food Association.

Kom op woensdag 20 maart genieten van een bijzonder culinaire avond en verneem rechtstreeks het verhaal achter de bijzondere wijnen van Ferdinando Principiano. Reserveer snel want het aantal couverts in beperkt.

U kunt uw reservering per e-mail doorgeven via info@artisanwines.nl o.v.v. Wijn-spijsavond 20 maart, uw naam, telefoonnummer en het aantal personen. Ook kunt u uw reservering telefonisch doorgeven via 06 48547251.

Meer informatie: Restaurant De Dyck

Locatie: Restaurant De Dyck
Woudsedijk-Zuid 43
2481NB Woubrugge

Prijs: 85,00