• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75
3
Jun
Voorjaar-zomerproeverij vrijdag 3 juni

Datum: 3 juni 2022
Tijd: van 16:00
tot 22:00

Op vrijdag 3 juni opent Artisan Wines vanaf 16:00 uur haar deuren en staan er diverse wijnen op de proeftafel. Proef ook mee en ontdek jouw favoriete zomerwijn van 2022!

<< DIRECT INSCHRIJVEN >>

Prijswinnaars en nieuwe vondsten

Sprankelende bubbels, stuivend wit, zalmkleurige rosé en verteerbaar rood. Ze staan op 3 juni allemaal klaar om door jou beoordeeld te worden. Waaronder ook een aantal van onze recente prijswinnaars…

Zin om iets nieuws te proeven? Ook dat kan, want tijdens de proeverij zullen we enkele nouveautés aan jou presenteren. Welke dat zijn, blijft uiteraard een verrassing. In elk geval voldoen ze aan het Artisan keurmerk: biologisch, ambachtelijk, exclusief….etc.

Relatiegeschenken

Tijdens de proeverij kan je ook inspiratie op doen voor een origineel relatiegeschenk. Kleurrijke en vooral smaakvolle combinaties met Franse en Italiaanse delicatessen kunnen ter plekke worden samengesteld. Passend bij de identiteit en behoeften van jouw bedrijf! 

Artisan vriendenactie

Ken jij vrienden/collega’s die ook liefhebber zijn van ambachtelijke (biologische) wijnen of op zoek zijn naar een smaakvol relatiegeschenk? Nodig ze gerust uit en laat ze verrassen. Bovendien ontvangt iedere nieuwe klant een welkomstcadeau en hebben we voor jou ook een smaakvolle verrassing. 

Inschrijven

Wil jij graag met ons mee proeven? Schrijf je dan in voor de Artisan Voorjaar-Zomerproeverij via de volgende button:

<< INSCHRIJVEN >>

Deelname aan de proeverij is gratis, maar de proeverij is uiteraard niet zonder kosten. Misbruik of no show wordt daarom niet gewaardeerd.

Locatie: Artisan Wines
Nobelstraat 6 BU6
2693 BC 's-Gravenzande

Prijs: 0,00