Wijnmakersdiner bij Restaurant Parkheuvel **
Datum:
13 maart 2023
Tijd: van 18:30
tot
22:00
Foto: Lyan van Furth
Op maandagavond 13 maart is Andreas Porzelt, wijnmaker uit de Pfalz (Duitsland) te gast in Nederland. Daarom is dit de uitgelezen kans om kennis te maken met zijn prachtige wijnhuis. De hoge kwaliteit is wat de verbinding legt tussen Artisan Wines en Restaurant Parkheuvel. Om deze reden organiseren wij een zogeheten ‘wijnmakersdiner’.
5-gangen verrassingsmenu
Patron Cuisinier Erik van Loo is sinds 2006 eigenaar van Restaurant Parkheuvel, bekroond met twee Michelinsterren. In restaurant Parkheuvel is het niet ongewoon om een verrassende wijn-spijs combinatie te verzorgen. Daarom hebben wij speciaal voor deze gelegenheid een prachtig 5-gangenmenu samengesteld.
Weingut Porzelt
Circa 10 jaar geleden nam Andreas de leiding over van het familiedomein in Klingenmünster, een dorpje in het zuiden van de Pfalz. Hij koos meteen voor biologische wijnbouw om de terroir (bodem) beter te weerspiegelen in de wijnen. Niet zonder succes, want de wijnen zijn van zeer hoge kwaliteit en zuiverheid. Zo ontving het wijndomein meerdere awards, waaronder de ‘German Gastro Cup 2022’ en de ‘Proefschrift Dessertwijn van het jaar 2021’.
Menuprijs
Een unieke gelegenheid om te genieten van een volledig verzorgde avond voor een wel heel speciale prijs.
All-in 5 gangenmenu:
- Aperitief
- Amuse
- 5-gangenmenu
- Een variatie aan bijpassende wijnen
- Koffie/thee met friandises
De kosten bedragen €165,- per couvert
Reserveren
Het maximum aantal couverts voor dit wijnmakerdiner is 40 personen. Vol is dus echt vol…!! Reserveren is mogelijk via de website van Restaurant Parkheuvel, waarbij u ook eventuele dieetwensen kenbaar kunt maken:
Programma:
18:30 uur: inloop met aperitief en amuse
18:45 uur: welkomstwoord & introductie Weingut Porzelt
19:00 uur: start wijnmakerdiner
Locatie:
Restaurant Parkheuvel (** Michelin)
Heuvellaan 21
3016 GL Rotterdam
Locatie:
Restaurant Parkheuvel
Heuvellaan 21 21
3016 GL
Rotterdam
Prijs: €165,00