• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 100
9
Mar
Ode aan de zwarte Truffel - Restaurant Triptyque

Datum: 9 maart 2023
Tijd: van 18:30
tot 22:00

De laatste weken van de winter naderen, zo ook het eind van het seizoen van de zwarte truffel. Restaurant Triptyque in Wateringen wil deze winterse delicatesse eren in een prachtig 6 gangen truffelmenu op donderdagavond 9 maart. In samenwerking met Artisan Wines schenkt Maître Sommelier Leroy Pechler hier een mooi passend wijnarrangement bij.

Het Truffel menu 

  • Steak tartaar | Wortel | Augurk | Brood | Truffel
  • Knolselderij uit zoutkorst | Coquille | Duindoornbes | Truffel
  • Snijboon Carbonara | Truffel | 2010
  • Aardappel | 64 graden ei | Truffel
  • Kasbloemkool | Stoofvlees | Sukade | Truffel
  • Wentelteefje | Kastanje | Westlands Vanille ijs | Truffel 

De menuprijs is € 100,- per persoon, inclusief huisgemaakte briochebrood met truffelboter. Exclusief wijnarrangement.

Restaurant Triptyque
Niven Kunz, eigenaar en chef van Triptyque, kreeg op zijn 24e als jongste chef zijn Michelinster. Vanaf het begin van zijn carrière spelen groente de absolute hoofdrol. Hij is de grondlegger van 80/20 en is een van de founders van Dutch Cuisine. Zijn werk werd onlangs bekroond met een groene Michelinster. 

Reserveren
Reserveren kan via de website van Restaurant Triptyque.

Locatie: Restaurant Triptyque (groene ster Michelin)
Plein 13G
2291 CA Wateringen

Prijs: 100,00