• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75

Zakelijke events

Heeft u een bedrijfsfeest of organiseert u een congres/ seminar? Dan wilt u zich graag onderscheiden. Niet alleen door de inhoud, maar ook door de kwaliteit van de service daaromheen. Dat uit zich onder andere in de keuze voor de wijnen en het glaswerk als ook voor de culinaire en muzikale omlijsting. Voor zakelijke events biedt Artisan Wines daarom de volgende mogelijkheden:

Contact opnemen

Levering van wijnen en bijpassend glaswerk op locatie/ beurzen
Afhankelijk van het kwantum bieden wij de mogelijkheid de wijnen vooraf te proeven en eventuele restanten retour te leveren (factuur op basis van nacalculatie). Ook bieden wij de mogelijkheid de wijnen op locatie uit te schenken en deze van een toelichting te voorzien. 

Culinaire omlijsting 
Hiervoor werken wij samen met een select aantal cateraars die op locatie culinair hoogstaande gerechtjes kunnen serveren die goed aansluiten bij de stijl van onze wijnen. Dit kan in de vorm van een walking dinner (kleine gerechtjes) of trendy finger food inclusief live cooking. 

Muzikale omlijsting
Artisan Wines werkt nauw samen met diverse afgestuurde musici aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De muziekstijlen richten zich voornamelijk op klassiek en jazz.

Wijnproeverijen
Een wijnproeverij is bij uitstek geschikt om uw gasten in een ontspannen setting met elkaar te laten netwerken. Dit kan in de vorm van een workshop waarbij circa 10 verschillende wijnen worden geproefd inclusief presentatie. U kunt ook kiezen voor een kleine overzichtsproeverij waarbij de nadruk meer ligt op het netwerken. Beide zijn mogelijk op locatie.

Giveaways
Het is dikwijls gebruikelijk na afloop van het event de gasten een giveaway mee te geven. Een zeer gewaardeerde giveaway is een smaakvolle wijn in een originele verpakking. U kunt bijvoorbeeld denken aan een demi-bouteille (0,375 liter) inclusief bedankkaartje. Eventueel inclusief bijpassend glas en/of wijnopener met uw eigen logo daarop gedrukt.