• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75

Aanbiedingen

Wijnpakket Grote Hamersma 2017

In De Grote Hamersma (2017), één van de meest complete wijngidsen in Nederland, zijn maar liefst 17 wijnen geselecteerd van Artisan Wines, waarvan de meeste met een score van 8,5. Daar zijn we uiteraard best trots op!

Dit proefpakket bevat een zestal wijnen die niet alleen hoog scoren in de Grote Hamersma, maar tevens al jarenlang favoriet zijn onder de klanten van Artisan Wines. De beste koopjes die niet meer zijn weg te denken uit het assortiment. Bestel en proef waarom! Totaal aantal flessen: 6

€ 47.50

Bekijk deze aanbieding

Wijnen voor elk moment

Wijnen voor elk moment zijn breed toegankelijk en staan alles behalve bol van de zuren of tannine. Je kunt ze drinken zonder er persé iets bij te moeten eten, maar zijn er overigens prima mee te combineren. Ze zijn soepel, elegant, goed verteerbaar, maar tegelijk zeker niet karakterloos. Ze fungeren veelal als huiswijn of open wijn bij restaurants en staan garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding..........

Totaal aantal flessen: 6

€ 42.50

Bekijk deze aanbieding

Wijnpakket Grote Hamersma 2018

In De Grote Hamersma 2018 zijn maar liefst 19 wijnen van Artisan Wines geselecteerd. Het rapportcijfers is minimaal een 8, zes wijnen scoren een 9- en vier wijnen zelfs een 9... Met een gemiddelde score van een 8,7 scoren de wijnen van Artisan Wines bijzonder goed. Bovendien zijn vier wijnen nog eens aangeduid als 'STERWIJN'.

In dit proefpakket maakt u kennis met 12 wijnen uit De Grote Hamersma 2018, waarvan 6 witte en 6 rode wijnen inclusief 4 STERWIJNEN.

€ 175.00

Bekijk deze aanbieding

Westlands Wijnpakket

Westlanders houden doorgaans van ongecompliceerd. Niet te moeilijk. Iets moet gewoon meteen lekker zijn. En bij voorkeur met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Herkent u dit? Dan is dit wijnpakket voor u heel geschikt. Het wijnpakket is samengesteld uit wijnen die geschonken worden bij Brasserie Chez Leon in Naaldwijk. Breed toegankelijk en verrassend lekker. Kortom, value voor money!

€ 37.50

Bekijk deze aanbieding

Wijnpakket Fijnste Franse Restaurant van Nederland

Het magazine “Leven in Frankrijk” maakt ieder jaar een selectie van de 10 ‘Fijnste Franse Restaurants in Nederland’. Op deze eervolle lijst pronkt dit jaar (2018) Restaurant Floc in Den Haag. De naam komt van Floc de Gasgogne, een bekend aperitief in de regio Sud-Ouest. Eigenaar Rutger van Loon heeft jarenlang in deze regio gewerkt en dat is terug te zien op de menukaart: escargots, foie gras etc. In de wijnkaart ligt de nadruk ook op de Sud-Ouest, maar er staan ook uitstekende wijnen uit andere gebieden op de kaart, zoals Bourgogne en Rhône. Dit wijnpakket bevat een zestal wijnen dat geschonken wordt bij Restaurant Floc en wordt u aangeboden tegen een gereduceerde prijs.

€ 62.50

Bekijk deze aanbieding

Wijnpakket Italië Restaurant van het Jaar

Italië Magazine nomineert ieder jaar 10 restaurants die in aanmerking kunnen komen voor de titel “Italiaans Restaurant van het Jaar”. Niet voor de eerste keer behoort Raimondi’s Villa Rozenrust tot de genomineerden. Om in aanmerking te komen voor de titel moet de chef-kok van Italiaanse afkomst zijn, moet de kaart Italiaans zijn en een goede selectie Italiaanse wijnen bevatten en moet de keuken gebruikmaken van verse ingrediënten en Italiaanse producten. Hoewel de broers Adriano en Antonio Raimondi uit Calabrië komen staan er ook wijnen uit andere gebieden op de wijnkaart, zoals Campania, Piëmonte, Toscane, Sicilië en Veneto. Dit wijnpakket bevat een zestal wijnen dat geschonken wordt bij Raimondi’s Villa Rozenrust en wordt u aangeboden tegen een gereduceerde prijs.

€ 85.00

Bekijk deze aanbieding

Wijnpakket biologisch

Het merendeel van het assortiment van Artisan Wines bestaat uit biologische en bio-dynamische productten. Dit is uiteraard geen einde van alle tegenspraak. Toch hebben wij ontdekt dat de combinatie van enerzijds een zo natuurlijk mogelijke benadering en anderzijds talentvol vakmanschap de sleutel is tot de meest uitgesproken, zuivere, typerende en elegante wijnen.

Na dit pakket te hebben besteld, begrijpt u waarom biologische wijnen zich steeds vaker in positieve zin onderscheiden. Totaal aantal flessen: 6

€ 70.00

Bekijk deze aanbieding