• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75
1
Oct
Wijnproeverij & Relatiegeschenken - 1 oktober 2021

Datum: 1 oktober 2021
Tijd: van 16:00
tot 21:00

Op vrijdag 1 oktober opent Artisan Wines vanaf 16:00 uur tot 21:00 uur haar deuren en kunt u uitgebreid kennis maken met onze authentieke wijnen en relatiegeschenken.

Circa 25 biologische awardwijnen

Tijdens de inloopproeverij staan er circa 20-25 (biologische) bekroonde wijnen op de proeftafel. Eerder dit jaar ontvingen wij met de Langhe Nebbiolo van het wijnhuis Principiano de award voor “beste rode wijn van 2021”. Uiteraard zal deze wijn niet ontbreken.

Relatiegeschenken

Tijdens de proeverij kunt u tevens diverse delicatessen proeven die, samen met de wijnen, onderdeel zijn van ons assortiment relatiegeschenken. Ook hier geldt dat deze uitsluitend afkomstig zijn van ambachtelijke, kleinschalige producenten.

Live Salonmuziek

De proeverij vindt plaats in een ontspannen en sfeervolle setting. Daarom is er bijpassende salonmuziek, live verzorgd door Dorien (piano) & Lisa (viool) Leidelmeijer.

>> AANMELDEN

U kunt kosteloos deelnemen aan de proeverij, maar vooraf aanmelden is wel verplicht. Reserveer snel uw ticket, want VOL = VOL.

Artisan Wines is blij om weer een wijnproeverij te kunnen organiseren. Uiteraard zal de proeverij. plaatsvinden met inachtneming van de dan geldende RIVM-richtlijnen. 

Locatie: Artisan Wines
Nobelstraat 6 BU6
2693 BC 's-Gravenzande

Prijs: 0,00