• Specialist in biologische wijnen
  • Kleinschalige producenten
  • Geen verzendkosten vanaf € 75
16
Nov
Inloop-proeverij CKV ONDO - Westland 16 november

Datum: 16 november 2018
Tijd: van 19:00
tot 23:00

Artisan Wines organiseert in samenwerking met CKV ONDO in 's-Gravenzande (Westland) op vrijdagavond 16 november een inloop-proeverij waarbij u circa 10 verschillende (biologische) wijnen kunt proeven. Entree is gratis!

Rechtstreekse import

De wijnen die u proeft worden rechtstreeks geïmporteerd van kleinschalige wijnhuizen uit Duitsland, Frankrijk en Italië. Veel van deze wijnen worden geschonken in het midden en hoge segment van de horeca, zoals Brasserie Chez Leon in Naaldwijk, Aan de Zweth in Schipluiden, Villa La Ruche in Voorburg en Le Garage in Amsterdam.

Awards

Ook krijgen de wijnen van Artisan Wines met regelmaat awards in toonaangevende wijngidsen, zoals De Grote Hamersma, Perswijn et cetera. Tevens kunt u de "Beste huiswijn van Den Haag" proeven.

Prijsvoordeel

Artisan Wines heeft enkel een magazijn en daarom lage overheadkosten. U profiteert daarom van extra scherpe prijzen. Kom proeven en laat u verrassen door de kwaliteit en natuurlijke karakter van onze wijnen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via info@artisanwines.nl of door een sms te sturen naar 0648547251. Vermeld daarbij uw naam en aantal personen. Entree is gratis!

Praktische gegevens

Datum: vrijdag 16 november
Tijd: doorlopend van 19:00 - 23:00 uur
Locatie: Kantine CKV ONDO, 
Van Leeuwenhoekstraat 30, 2693 BG 's-Gravenzande

Locatie: CKV ONDO
Van Leeuwenhoekstraat 30
2693 BG 's-Gravenzande

Prijs: 0,00